Lilypie Second Birthday tickers
یک عاشقانه آرام

وایییییییییی باز من برنامه بهونه رو دیدم کلی شکفته شدم و حس آشپزیم گل کرد. سه چهار روز پیش یه حالت پیش غذا مانند درست کرد که ما درست کردیم و بسی لذت بردیم. اسمش هم بود تاپاس. البته قبلا شبیهش رو توی هتل خورده بودم اما این خیلی خوشمزه تر شد. خیلی هم دو سوته حاضر میشه.

مواد لازم:

دو تا سه عدد بادمجان متوسط

پنیر خامه ای یک بسته

نعناع و جعفری مقداری

گردو 10 عدد

لیموی تازه یک نصفه

گوجه یک عدد برای تزیین

نان تست سه الی چهار برش که بعدا هر کدومش میشه چهار تا

خلال دندان به مقدار لازم!!!!!

دستور پختش هم اینجوریه که بادمجون رو به صورت ورقه های نازک برش می زنیم البته بهتره که پوستش رو نکنید مقاومتش بیشتر میشه. بعدش سرخشون می کنیم. بعدش میذارم روی دستمال کاغذی تا روغنش بره. بعدش میریم سراغ مواد توی بادمجون ها. یه پنیر خامه ای رو با تقریبا 10 تا دونه گردو با یه کمی نعنا و جعفری تازه میریزیم توی میکسر و با هم میکس می کنیم. یه کم فلفل و دارچین هم بزنید بهش کلی عطر و طعم میده. یه نصفه لیموی تازه رو هم بچکونید توش. حالا نون های تستی که از قبل گرفتید رو بر میدارید و هر کدومشون رو چهار قسمت می کنید بعدش بادمجون ها رو اولش رو از این سس پنیر میکس شده میذاریم و لوله اش می کنیم. بعدش با یه خلال دندون در حالیکه یه برش کوچولو گوجه به سر خلال زدیم می زنیم روی نون. به همین سادگی به همین خوشمزگی. من روش یکی در میون زیتون و گوجه زدم که خیلی خیلی خوشمزه شد. بعدش میشه هم از بادمجون استفاده کرد و هم از کدو اما من کدو نداشتم با بادمجون اینکارارو کردم. بسیار بسیار خوشمزه و شیک بود .همسر گرامی در طرفه العینی دیس رو خالی کرد.

نوش جاننننن

نوشته شده در ۱۳٩٠/۳/۱٥ساعت ٥:٤٧ ‎ب.ظ توسط لبخند نظرات ()


Design By : Pichak