Lilypie Second Birthday tickers
یک عاشقانه آرام

به خدمتتون عرض کنم هفته اولی که اومده بودم صبح ها بدجوری می رفتم توی فاز دپپپپپپپپپ شدید. بعدش گفتم نخیر اینجوری نمیشه باید یه فکری به حال خودم بکنم. نتیجه این شد که عزمم رو جزم کردم صبح ها  45 دقیقه میرم روی تردمیل به قول معروف هروله میکنم. بعدشم 25 تا دراز نشست میزنم. بعدشم یه کم به کارهای خونه میرسم و به یه پروژه خطیر که جدیدا بهم واگذار شده و همانا آب دادن به گل های همسایه هست میرسم. اینقدر هم این گلدون ها زیادن که نگووووووو. توی یه بالکنش سه تا فلاور باکس گذاشته بود روز اول که اومدم آب بدم به اون آخریه دستم نمی رسید .نزدیک بود از بالکن پرت بشم پایین. منم که جون دوست فکر کردم بهتره گلدون وسطیه رو بذارم توی اون یکی بالکن. و حالا کلی راحت شدم. دیگه جونم براتون بگه یه سری کتاب جدید آوردم که میخوام خوندنشون رو شروع کنم. و اینکه به علاقمندان به سریال دسپرت هاوس وایوز هم بگم که من فصل 7 سریال رو هم گیر آوردم و دانلود کردم. متاسفانه الان اصلا یادم نیست لینکش چی بود که براتون بذارم اما اگه پیداش کردم حتما میذارم.

اینجا قبلترها یه مطلب در مورد زبان هم نوشته بودم که یه آدمیه به نام ای جی هوگ یه سیستم زبان راه انداخته. به مدد عدم وجود قانون کپی رایت در کشور عزیزمون لینک های دانلودش در دسترس عموم قرار گرفته. هر چند به نظرم بیچاره خیلی زحمت کشیده ولی خوب این لینکو میذارم همه که دارن دانلود میکنن شما چرا نکنید. خلاصه که کسانی که ندارند دانلود کنند و حالشو ببرند.

مطلب بعدی یه دستور غذاییه که باز هم توی برنامه بهونه یاد داده شدکه فک کنم بسیار بسیار خوشمزه است. البته من هنوز موفق نشدم درستش کنم. اسمش هست سوپ گوجه فرنگی و اما مواد لازم برای دو نفر:

گوجه فرنگی متوسط: 5عدد

فندق: 10 تا 15 عدد

روغن زیتون: 3قاشق غذاخوری

آب مرغ: یک پیمانه

کرفس: دو شاخه

پیاز متوسط: یک عدد

هویج متوسط: دو عدد

ریحان: 10 شاخه

نان تست: 2 عدد

پنیر موزاریلا: به مقدار کافی

خوب اول کرفس و پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخشون می کنیم با کمی روغن زیتون. بعدش توی یه ماهیتابه یه کم روغن زیتون می ریزیم و فندق ها رو یه کم با روغن تفت میدیم تا عطرش رو بده به روغن. بعدش فندق گوجه و هویج رو می ریزیم توی غذاساز و خوب خرد می کنیم. بعدش گوجه هامون رو اضافه می کنیم و حسابی مخلوط میکنیم. پیاز و کرفس که سرخ شد این مخلوط رو بهش اضافه می کنیم. بعدش آب مرغ رو با دو لیوان آب دیگه اضافه می کنیم. می تونید از عصاره مرغ هم به جاش استفاده کنید.بعدش میذارید یه 40 دقیقه با حرارت ملایم برای خودش بقله. 15 دقیقه آخر ریحون ها رو خرد میکنیم و روی سوپ میریزیم. برای روش هم نان تست رو یه برگ ریحون میذاریم روش بعد روش پنیر می ریزیم و 10 دقیقه میذاریم توی فر پنیر آببشه و یه کم تست بشه. بعدش می تونید این نون رو 4 تکه کنید و سوپ رو توی ظرف بریزید و روش از این نونا بذارید البته نون ها رو دقیقا وقتی که میخواید سرو کنید بندازید روش که غرق نشه. تو مایه های سوپ پیاز.

امیدوارم ازش لذت ببرید.من اون قسمت فندقش رو خیلی باهاش حال کردم.

امروز توی یکی از وبلاگ ها یه فحش داده بود کلی بهش خندیدم. گفتم بابا مردم چقدر خلاقند به خدا. من شنیده بودم میگن به شخم پسرم. تو وبلاگ نوشته به تخمکم!!!!! کلی از دستش خندیدم. ببخشید این آخرش بی تربیتی شد دیگه فردا دیدید اینجا رو بستن بدونید واسه این پست بود ایها الناس.

نوشته شده در ۱۳٩٠/٤/٢۸ساعت ٧:٤٥ ‎ب.ظ توسط لبخند نظرات ()


Design By : Pichak