تاپاس

وایییییییییی باز من برنامه بهونه رو دیدم کلی شکفته شدم و حس آشپزیم گل کرد. سه چهار روز پیش یه حالت پیش غذا مانند درست کرد که ما درست کردیم و بسی لذت بردیم. اسمش هم بود تاپاس. البته قبلا شبیهش رو توی هتل خورده بودم اما این خیلی خوشمزه تر شد. خیلی هم دو سوته حاضر میشه.

مواد لازم:

دو تا سه عدد بادمجان متوسط

پنیر خامه ای یک بسته

نعناع و جعفری مقداری

گردو 10 عدد

لیموی تازه یک نصفه

گوجه یک عدد برای تزیین

نان تست سه الی چهار برش که بعدا هر کدومش میشه چهار تا

خلال دندان به مقدار لازم!!!!!

دستور پختش هم اینجوریه که بادمجون رو به صورت ورقه های نازک برش می زنیم البته بهتره که پوستش رو نکنید مقاومتش بیشتر میشه. بعدش سرخشون می کنیم. بعدش میذارم روی دستمال کاغذی تا روغنش بره. بعدش میریم سراغ مواد توی بادمجون ها. یه پنیر خامه ای رو با تقریبا 10 تا دونه گردو با یه کمی نعنا و جعفری تازه میریزیم توی میکسر و با هم میکس می کنیم. یه کم فلفل و دارچین هم بزنید بهش کلی عطر و طعم میده. یه نصفه لیموی تازه رو هم بچکونید توش. حالا نون های تستی که از قبل گرفتید رو بر میدارید و هر کدومشون رو چهار قسمت می کنید بعدش بادمجون ها رو اولش رو از این سس پنیر میکس شده میذاریم و لوله اش می کنیم. بعدش با یه خلال دندون در حالیکه یه برش کوچولو گوجه به سر خلال زدیم می زنیم روی نون. به همین سادگی به همین خوشمزگی. من روش یکی در میون زیتون و گوجه زدم که خیلی خیلی خوشمزه شد. بعدش میشه هم از بادمجون استفاده کرد و هم از کدو اما من کدو نداشتم با بادمجون اینکارارو کردم. بسیار بسیار خوشمزه و شیک بود .همسر گرامی در طرفه العینی دیس رو خالی کرد.

نوش جاننننن

/ 11 نظر / 84 بازدید
نمایش نظرات قبلی
maryam

به به باید خوشمزه باشه نوش جان.افرین به این همه علاقه و سرعت عمل که زود دستور غدایی جدید را درست میکنی ...این یعنی یه کدبانوی کامل.

سنی

اووووم بهش میاد خوشمزه باشه کاش عکسم گذاشته بیدی.اونوقت شما دستیار قبول نمی کنی سامان جون[چشمک][نیشخند]

محبوبه

حالا برای من که به بادمجون حساسیت دارم چی تجویز میفرمائید؟

محبوبه

راستی بانو اوضاع سینما هرچند خوب نیست اما تاتر هامون هنوز قابل دیدنه پارسا پیروزفر یه کار توی سالن ایرانشهر روی صحنه برده به نام گلن گری که کار خوبیه بلیطش 15 هزار تونه و می ارزه رفت و دیدش به نظر من........

مهرو

وایییییییییییییییییییییییییییییی به نظر خیلی خوشمزه میاد رفتم که امروز درستش کنم [ماچ]

آسوده

مرسی لبخند جون. یک زمانی توی مرکز یوگای ظفر، کلاسی داشتند به اسم تاپاس.(البته اگه درست یادم مونده باشه) . فکر کردم در اون مورده پستت. ولی این دستور غذایی هم به نظر خیلی خوشمزه می اید. مرسی

استوا خاتون

اصلا من میمیرم برای غذایی که توش بادمجون باشه![نیشخند]

ممول

شف مصی [نیشخند]

دختردریا

به به ! دهنم آب افتاد[خوشمزه].واقعا غذای خوشمزه و البته شیکیه یعنی از این نوشته ها کاملا مشخصه. واقعا مرسی عزیزم.

كوهنورد

به نظر خوشمزه مياد.. منم عكس مي خوام [خوشمزه] چه اسم سختي هم داره..